Polítiques de les Dones

Les dones amb disCapacitat, doblement discriminades

  • Actualitzat:
  • Creat:

Necessitem governs feministes!

En el dia internacional de les persones amb disCapacitat, 3 de desembre, la secretaria de Polítiques Feministes, liderada per Sònia Guerra López, fa una acció conjunta amb la secretaria de Persones amb disCapacitat, amb M.Pilar Diaz López al front, per seguir denunciant la doble discriminació que pateixen les dones d'aquest col.lectiu.

Ahir Sònia Guerra López, diputada al Congrés, va intervenir al ple per a defensar els Pressupostos 2021 en matèria de drets socials i polítiques integrals per a la discapacitat "Estem davant uns pressupostos sense precedents en la Història d'Espanya. Uns pressupostos excepcionals per a una situació excepcional. Aquests pressupostos posen un punt final als comptes austericides de Mariano Rajoy. Aquests són els pressupostos de la igualtat d'oportunitats i de la justícia social". Podeu escoltar la seva intervenció.

Perquè el Feminisme Socialista és de totes i tots, en aquest dia commemoratiu publiquem el vídeo inclusiu de l'escola feminista del PSC, l'escola Dolors Renau:

Fitxers adjunts: